Jupitera (Guru) tranzīta ietekme periodā 01.05.2024-14.05.2025

Laika posmā 01. Maijs 2024 – 14 Maijs 2025 Jupiters (Guru) atrodas Vērša (Vrišabha) zvaigznājā. Jupitera tranzīti ir nozīmīgi, jo viņš vienā zvaigznājā atrodas apmēram gadu. Ar Jupitera ieiešanu Vērsī mūsu uzmanība vairāk vērsta uz materiālo labumu iegūšanu, naudas pelnīšanu, personīgā komforta nodrošināšanu vai uzlabošanu. Laiks piemērots lai uzlabotu savu dzīves vietu, iegādātos skaistuma vai greznuma lietas. Šīs ir kopīgas tendences, bet mums katram tranzīta ietekme izpaudīsies individuāli.

Jupiters būs retrogrāds periodā 09.10.2024-04.02.2025.

Tālākā prognoze ir veidota atkarībā no tā, kur Vēdiskajā dzimšanas horoskopā atrodas Jūsu Mēness (Čandra).

Šajā rakstā ir apskatīta tikai Jupitera (Guru) ietekme, kura nenoliedzami ir ļoti spēcīga, bet mūsu dzīvi apraksta arī pārējās grahas (planētas), tāpēc detalizētu analīzi var veikt summējot visus astroloģiskos parametrus (visas 9 grahas, planetārie periodi, pārējo grahu tranzīti, savstarpējie aspekti u.c.).

Vēdiskā astroloģija izmanto sidērisko zodiaku un runā par planētu (Grahu) atrašanos zvaigznājos. Rietumu astroloģija lieto tropisko zodiaku un runā par planētu atrašanos zīmēs. Nobīde starp zodiakiem ir aptuveni 24°.

Mēness atrodas Aunā (Meša)

Iespējams naudas ieņēmumu pieaugums, karjeras attīstība. Svarīgi pievērst uzmanību veselībai, jo īpaši kuņģa-zarnu traktam. Risks nepārdomātiem finanšu lēmumiem. Rekomendējams ievērot diētu, jo var pastiprināties vēlme ēst vairāk kā nepieciešams.

Mēness atrodas Vērsī (Vrišabha)

Jaunas iespējas dzīvē, piemērots periods sevis virzīšanai uz priekšu, dzīve var ienākt kāds atbalstītājs, finanšu stāvokļa uzlabošanās, uzlabojas iespējas slēgt laulību, iespējama bērna dzimšana. Risks pārvērtēt savas iespējas, neiesaistīties riskantos finanšu darījumos

Mēness atrodas Dvīņos (Mithuna)

Iespējama dzīves vietas maiņa, pārceļoties uz ārzemēm, biznesa un darba braucieni var dot jaunas iespējas, paplašinās partneru loks. Naudas tēriņos svarīgi būt plānveidīgam un pašam taisīt savu izmaksu plānu.

Mēness atrodas Vēzī (Karkata)

Vairojas veiksme, paplašinās karjeras iespējas, svarīgi ieraudzīt sev tuvuma esošos atbalstītājus, sadarbības partnerus. Peļņas iespējas pieaug. Var iegādāties greznuma priekšmetus, vairojas laulības iespēja, var veidoties jaunas romantiskas attiecības, iespējams ģimenes pieaugums. Var saasināties emocionālās nestabilitātes. Svarīgi saglabāt mieru.

Mēness atrodas Lauvā (Simha)

Uzlabojas reputācija darba vietā, karjeras izaugsmes periods. Var paplašināt biznesu, izskatīt investīciju iespējas, uzlabojas attiecības ģimenē, rekomendējams nodarboties ar jogu, meditāciju. Pievērst uzmanību atveseļošanās praksēm. Darbā ir iespējami emocionāli sasprindzinājumi un stresi, pārslodzes un pārstrādāšanās riski.

Mēness atrodas Jaunavā (Kanja)

Darbā var sagaidīt priekšniecības atbalstu, biznesa komandējumi var dot labus rezultātus, , var uzlaboties finanšu rādītāji, laiks uzlabot attiecības ģimene, var uzlaboties attiecības ar bērniem. Uzmanīties ar savam pretenzijām pret apkārtējiem. Pārspīlētas prasības var neizpildīties, un tas radīs stresu. Svarīgi atrast pareizo darba un atpūtas laika līdzsvaru.

Mēness atrodas Svaros (Tula)

Var sagaidīt laulību partnera atbalstu, var izskatīt investīciju iespējas, svarīgi piedomāt pie  biznesa kontaktu paplašināšanas, var aktivizēties konkurenti un ienaidnieki, iespējami nepārdomāti maksājumi, var saasināties hroniskas saslimšanās,

Mēness atrodas Skorpionā (Vriščika)

Iespējams finanšu ieņēmumu pieaugums, var veidot jaunus ieņēmumu avotus, reputācijas uzlabošanās, var meklēt jaunus biznesa kontaktus, iespējama laulība, iespējamas jaunas romantiskas attiecības. Svarīgi ieverot diētu un nepārēsties.

Mēness atrodas Strēlniekā (Dhanu)

Iespējams darbs ārzemēs, var aktivizēties nelabvēļi vai konkurenti, ir būtiski attiecībās ar kolēģiem būt diplomātiskam, finanses ir precīzi jāplāno jo ir iespējami neparedzēti zaudējumi. Laiks pievērsties garīgām praksēm un savas dzīves pārvērtēšanai.

Mēness atrodas Mežāzī (Makara)

Var rasties jaunas radošas idejas, iespējams peļņas pieaugums, var būt ģimenes pieaugums, vai arī jaunas romantiskas attiecības. Dzīvē var ienākt kāds jauns sadarbības partneris vai atbalstītājs. Svarīgu viņu pašam ieraudzīt.

Mēness atrodas Ūdensvīrā (Kumbha)

Finanšu plūsma stabila, var pārdomāt investīciju projektus, iespējama transporta līdzekļa vai jaunas dzīves vietas iegāde, karjeru var attīstīt sadarbojoties ar ietekmīgiem draugiem, attiecības ģimenē var uzlaboties, vairojas pārliecība par sevi un iekšējais miers. 

Mēness atrodas Zivīs (Mina)

Var attīstīt karjeru, vēlams doties ceļojumos, var uzsākt jaunu biznesu, labs laiks laulībām, garīgās izaugsmes periods. Svarīgi būt aktīvam un nesākt slinkot, pretējā gadījumā var palaist garam labvēlīgas iespējas.

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.